Roletne

roletna2

U našoj ponudi možete izabrati izmedju standardnih i spoljnih roletni koje se mogu ugraditi na već montirane prozore bez obzira od kojeg su materijala (drvo, pvc materijal i alu). Postoje unutrašnje i spoljašnje. Unutrašnje se ugradjuju zajedno sa prozorom. Spoljašnje se montiraju sa spoljne strane prozora gde se nalazi i kutija.  Koriste se i u situacijama gde stari drveni prozori već poseduju prostor za kutiju roletne ili prilikom izgradnje nove kuće treba predvideti prostor za kutiju da se ne bi smanjila visina prozora.top psi innen

Roletne su najbolja zaštita od neželjenih pogleda, sunca i hladnoće.

U ponudi imamo lamele od aluminijuma i pvc u raznim bojama. Roletne možete podizati pomoću ručnog automata (gurtne) kurble i elektromotora sa prekidačem ili daljinskom komandom.

Sam prozor bez roletne je pola završenog posla. Svako ko želi da zaštiti svoju kuću od vremenskih nepogoda, provale ili bučnog komsiluka odlučiće se za ugradnju roletni u sklopu prozora.

Izgradjuju se od PVC, ALU i limene kutije i vodjice sa aluminijumskim ili PVC zastorom (lamelama) punjenim poliuretanskom izolacijom.
Roletna poseduje četkice koje omogućuju bolje dihtovanje i manju buku pri podizanju i spuštanju. Unutrašnji poklopac kutije omogućava brzo i jednostavno održavanje.