Prozori

Prema najnovijim istraživanjima čak 37% energije se gubi kroz prozore. Pravilnim izborom pvc prozora i stakala moguće je znatno smanjiti gubitke energije (računa za grejanje).
Naši višekomorni profili, koji se koriste za izradu PVC STOLARIJE, od kojih se izradjuju prozori smanjuju rasipanje toplotne energije.
Sam sastav profila prema propisima EU je prilagodjen svim vremenskim uslovima i naglim promenama temperature (podnosi do 85°C spoljne temperature). Sa odgovarajućim staklima možete blokirati i UV i IR zračenja u kombinaciji kvalitetnog mehanizma, dobrog profila i palete stakala koje imamo u ponudi. Spoljnu buku možete svesti na minimum (od -30 db do -45 db) sam sistem je osmišljen da poseduje potpunu vodonepropustljivost. PVC MATERIJAL je zbog specijalnih aditiva (hlor itd.) postigao i sve standarde sigurnosti zato što ne gori u slučaju požara.
Funkcionalnost prozora možete upotpuniti sa spoljnom i unutrašnjom klupicom (pvc i aluminijumska).

U ponudi imamo dve varijante PVC prozora 6 komorni PROFILINK PREMIUM+ i SALAMANDER profil za pasivne kuće. Oba sistema izradjujemo u beloj boji, drvo dekor (zlatni hrast, mahagoni, orah …) i sivoj boji.
Osim klasičnih jednokrilnih i dvokrilnih prozora ovi sistemi podržavaju zastakljivanje terasa, vrata i izloga za lokale.

 

Šestokomorni profili Profilink PREMIUM+ sa izuzetnim karakteristikama:d-product_image

  • Pozitivno ojačanje robusna konstrukcija prozora
  • najbolja toplotna izolacija, otpornost na vetar i vodo nepropustivost
  • Izuzetna toplotna izolacija U1-vrednost 1.2 w/m2K
  • Drenaža i ventilacija kao zaštita od vlage čelika u komori za armiranje
  • Dubina profila 70mm (odlična izolacija)
  • Dodatni profile za sva rešenja za svaki raspored
  • Raznovrsni sistemi otvaranja (harmonika,k ombi system itd.)
  • Veliki izbor boja i dezena
  • Debljina čeličnih ojačanja unutar prozora iznosi 1.5 mm

salamander

Petokomorni Salamander Brugmann Profil 

        Okov

1397127462_VABIS LOGO mali

Sva stolarija je opremljena  Vabis okovima vrhunskog kvaliteta, na kojima imate garanciju čak 10 godina.

  Ugradnja prozora

Osim kvalitetnog prozora ništa manje bitan detalj je ugradnja prozora. Pri ugradnji se moraju ispuniti sve norme da bi konačan proizvod imao najbolju i dugotrajnu funkciju.
Pravilna ugradnja prozora korišćenjem visokokvalitetnih šrafova, ankera i zaptivnih materijala obezbedjuje najbolju hidro, termo i zvučnu izolaciju.