PVC Stolarija

76

PVC stolarija se izrađuje od plastičnog materijala (polivinilhlorida) dobijenog iz prirodnih sirovina soli i nafte. U odnosu na aluminijumsku stolariju odlikuju je slične tehničke karakteristike. Ali i nešto niža cena. što je čini veoma privlačnom za svaki objekat.

Glavne prednosti PVC stolarije su lako montiranje. Održavanje kao i visok stepen eksploatacije s obzirom da meterijali od kojih se izrađuje pvc stolarija nisu podležni koroziji.

Treba znati da se preko 40% toplotnih gubitaka objekta dešava upravo kroz prozore i vrata. To predstavlja mnogo veće gubitke nego kroz zidove. Imajući to u vidu PVC stolarija se sa svim karakteristikama koje je krase nametnula kao istovremeno najjeftiniji i najefikasniji način unapređenja energetske efikasnosti svakog objekta.

Zbog toga je veoma bitno napraviti pravi izbor stolarije prilikom izgradnje novih i adaptacije starih objekata.

PVC prozori i vrata koje proizvodi NS METAL MONT su visoko energetski efikasni. Poboljšavaju vašu toplotnu izolaciju i do 40%. Zahvaljujući kombinovanju najsavremenijih uvoznih PVC profila i niskoemisionog stakla sa gasnim punjenjem argonom postižemo izuzeno nizak koeficijent prolaska toplote (K koeficijent) od svega 0.8 W/m2K!

Veoma bitna stvar o kojoj treba voditi računa je  ugradnja PVC sistema gde je sam proces ugradnje i montaže veoma bitan. Da ne bi dolazilo do toplotnih gubitaka na samim spojevima između objekta i sistema. Uz naš obučen tim iskusnih majstora i montera bićete sigurni da je ugradnja izvršena stručno i kvalitetno. Takodje time maksimalno iskorišćen sav termalni potencijal PVC stolarije, i da su vaši PVC prozori i vrata uspešno montirani.

Naša firma ima u ponudi širok asortiman profila, i samo kod nas ćete dobiti u prozorima 1.5mm čelična ojačanja, a u vratima ojačanja od 2mm. 

 

Garancija 10 godina.

Mogućnost uzimanja stolarije na KREDIT.